Ajoneuvovero yleisin syy maksuhäiriömerkintään

Toisin kuin usein luullaan, maksuhäiriömerkinnän yleisin selitys ei ole luotto tai pikavippi. Tavallisimmin maksuhäiriömerkintä tulee siksi, että ajoneuvovero on jäänyt maksamatta. Tieto selviää luottotietoyhtiö Bisnoden tilastoista.

Hurja määrä maksuhäiriömerkintöjä

Maksuhäiriömerkintä on jo miltei 370 000 suomalaisella. Vuoden 2012 alkuun verrattuna rekisterissä on nyt yli 30 000 henkilöä enemmän. Ajoneuvoveron ohella usein jäävät maksamatta sakot tai laskut.

Bisnoden mukaan laskut tai verot jäävät joskus maksamatta huolimattomuuden vuoksi, mutta toisaalta heikko taloustilanne näkyy maksuhäiriöiden määrässä.

Monilla reksiterissä useampi maksuhäiriömerkintä

Useimmilla maksuhäiriörekisteriin päätyvillä on enemmän kuin yksi merkintä. Enimmillään merkintöjä on yhdellä henkilöllä satoja, jopa yli tuhat. Lähes 30 henkilöllä on perinnässä velkaa yli 10 miljoonaa euroa.

Maksuhäiriömerkintä estää useimpien pikalainojen ja pikavippien ottamisen ja sitä kautta uusien velkojen keräämisen. Lisäksi maksuhäiriömerkintä voi vaikeuttaa luottokortin, pankki- ja opintolainan ja vakuutusten hankintaa sekä estää osamaksukauppojen tekemisen. Jopa asunnon vuokraaminen tai matkapuhelinliittymän avaaminen voi vaikeutua. Maksuhäiriömerkintä säilyy rekisterissä tavallisesti muutaman vuoden.


Tuoreimpia uutisia sivustoltamme:

Cashbuddy

CashBuddy tarjoaa rahoituspalveluja ja pikaluottoa. Luottoa voi hakea jopa 3000€. Myös pitkä takaisinmaksuaika on mahdollista saada eli luottoa voi maksaa takaisin viiden vuoden ajan tarvittaessa.

Credigo

Credigo tarjoaa selkeitä lainaratkaisuja ja rahoituspalveluja luottokelpoisille 20-vuotiaille, jotka asuvat Suomessa. Credigon myöntämän lainan maksimimäärä on 2500€ ja laina-aika pisimmillään voi olla viisi vuotta. Mitään muita kuluja korkoja lukuun ottamatta asiakas ei tule maksamaan lainasta.

Pienituloisilla nuorilla ongelmia pikavippivelkojen kanssa

Alle 25-vuotialla velkasummat ovat yleensä pieniä, ja ne ovat tulleet pikavippien ottamisen tai postimyyntitilausten myötä. Nuorilla on kuitenkin vaikeuksia saada pienehkötkin velat maksettua, sillä tulot ovat usein pieniä.

Pikavippien suosio kasvaa brittiopettajien parissa

Britanniassa opettajat ja monet muut julkisen sektorin työntekijät turvautuvat nyt pikavippeihin huomattavasti useammin kuin ennen.

Ajoneuvovero yleisin syy maksuhäiriömerkintään

Toisin kuin usein luullaan, maksuhäiriömerkinnän yleisin selitys ei ole luotto tai pikavippi. Tavallisimmin maksuhäiriömerkintä tulee siksi, että ajoneuvovero on jäänyt maksamatta.

Bigbank

Jos tarvitset suurta kulutusluottoa, tee tuttavuutta Bigbank-lainapalvelun kanssa. Bigbank tarjoaa luottoja 2000 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Täytä hakemus vaikka samantien!

Zmarta

Zmartan lainapalvelussa kilpailutat kaikki lainat. Palvelun avulla hankit parhaan ja halvimman mahdollisen lainatarjouksen. Zmartan kautta löytyy todella paljon täysin vakuudettomia luottoja. Näihin lainoihin ei tarvitse siis hankkia lainkaan vakuuksia tai takaajia!

Lendo

Lendo lainaa rahaa asiakkailleen jopa 20 000 euron verran ja laina-aikaa on saatavana oman tarpeen mukaan aina 15 vuoteen saakka. Luotettava Lendo etsii lainaa tarvitseville asiakkailleen parhaan lainavaihtoehdon yhteistyökumppanien joukosta.

Rahoituslaitos

Rahoituslaitos

Risicum

Risicum tarjoaa asiakkailleen lainaa. Tarjolla on 50 – 2050 euron arvoinen joustolaina tai 500 – 1000 euron arvoinen kertalaina. Luoton hakeminen on äärimmäisen helppoa ja joustavaa. Lainatun rahasumman saa käytännössä heti tilille. Olipa lainatyypin valinta kumpi tahansa, on maksuaikaa luvassa varmasti riittävästi jotta kuukausierät pysyvät maltillisina. Lainaa on mahdollista hakea kun ikähaitari osuu 20 – 75 ...