Pikavippien suosio kasvaa brittiopettajien parissa

Britanniassa opettajat ja monet muut julkisen sektorin työntekijät turvautuvat nyt pikavippeihin huomattavasti useammin kuin ennen.

Pikavippiyhtiö Quick Loansin mukaan opettajat ovat hakeneet tänä vuonna lainaa kahdeksan kertaa useammin kuin vuonna 2011. Julkisen sektorin työntekijöiden määrä pikavipin hakijoiden joukossa on nelinkertaistunut viimeisen viiden vuoden aikana. Lainaa useimmin hakevien ammattiryhmien kymmenen kärjestä löytyvät esimerkiksi poliisin ja armeijan työntekijät.

Kaikkein useimmin pikavippejä hakevat rakennustyöläiset, opiskelijat, itsensä työllistävät ja myyjät. Vuonna 2011 kärjessä olivat myyjät ja itsensä työllistävät.

Keskimääräisen lainan koko on noussut 1152 punnasta 1487 puntaan.

Quick Loansin johtaja Graeme Wingaten mukaan tiedot herättävät kysymyksiä siitä, onko taloustilanne todella kohentumassa. Pikavippejä hakevat nyt ihmiset, joilla ei ole aikaisemmin ollut taloudellisia vaikeuksia tai ongelmia saada pikavippejä halvempia lainoja.


Tuoreimpia uutisia sivustoltamme:

Cashbuddy

CashBuddy tarjoaa rahoituspalveluja ja pikaluottoa. Luottoa voi hakea jopa 3000€. Myös pitkä takaisinmaksuaika on mahdollista saada eli luottoa voi maksaa takaisin viiden vuoden ajan tarvittaessa.

Credigo

Credigo tarjoaa selkeitä lainaratkaisuja ja rahoituspalveluja luottokelpoisille 20-vuotiaille, jotka asuvat Suomessa. Credigon myöntämän lainan maksimimäärä on 2500€ ja laina-aika pisimmillään voi olla viisi vuotta. Mitään muita kuluja korkoja lukuun ottamatta asiakas ei tule maksamaan lainasta.

Pienituloisilla nuorilla ongelmia pikavippivelkojen kanssa

Alle 25-vuotialla velkasummat ovat yleensä pieniä, ja ne ovat tulleet pikavippien ottamisen tai postimyyntitilausten myötä. Nuorilla on kuitenkin vaikeuksia saada pienehkötkin velat maksettua, sillä tulot ovat usein pieniä.

Pikavippien suosio kasvaa brittiopettajien parissa

Britanniassa opettajat ja monet muut julkisen sektorin työntekijät turvautuvat nyt pikavippeihin huomattavasti useammin kuin ennen.

Ajoneuvovero yleisin syy maksuhäiriömerkintään

Toisin kuin usein luullaan, maksuhäiriömerkinnän yleisin selitys ei ole luotto tai pikavippi. Tavallisimmin maksuhäiriömerkintä tulee siksi, että ajoneuvovero on jäänyt maksamatta.

Bigbank

Jos tarvitset suurta kulutusluottoa, tee tuttavuutta Bigbank-lainapalvelun kanssa. Bigbank tarjoaa luottoja 2000 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Täytä hakemus vaikka samantien!

Zmarta

Zmartan lainapalvelussa kilpailutat kaikki lainat. Palvelun avulla hankit parhaan ja halvimman mahdollisen lainatarjouksen. Zmartan kautta löytyy todella paljon täysin vakuudettomia luottoja. Näihin lainoihin ei tarvitse siis hankkia lainkaan vakuuksia tai takaajia!

Lendo

Lendo lainaa rahaa asiakkailleen jopa 20 000 euron verran ja laina-aikaa on saatavana oman tarpeen mukaan aina 15 vuoteen saakka. Luotettava Lendo etsii lainaa tarvitseville asiakkailleen parhaan lainavaihtoehdon yhteistyökumppanien joukosta.

Rahoituslaitos

Rahoituslaitos

Risicum

Risicum tarjoaa asiakkailleen lainaa. Tarjolla on 50 – 2050 euron arvoinen joustolaina tai 500 – 1000 euron arvoinen kertalaina. Luoton hakeminen on äärimmäisen helppoa ja joustavaa. Lainatun rahasumman saa käytännössä heti tilille. Olipa lainatyypin valinta kumpi tahansa, on maksuaikaa luvassa varmasti riittävästi jotta kuukausierät pysyvät maltillisina. Lainaa on mahdollista hakea kun ikähaitari osuu 20 – 75 ...