Aasa

banner 16433 1

Aasa on luotettava lainapalvelu jonka kautta on mahdollista saada 2000 – 5000 euron arvoisia keskikokoisia pikalainoja. Aivan pienimpiin rahantarpeisiin palvelu ei siis sovellu, vaan lainat soveltuvat muutaman tuhannen euron rahantarpeisiin. Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa, kun ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hakijan on asuttava pysyvästi Suomessa. Aasan lainoihin ei tarvitse hankkia vakuuksia eikä takaajia. Luonnollisesti luottotietojen on oltava moitteettomassa kunnossa. Se mihin tarkoitukseen laina tulee, on täysin hakijan päätettävissä eikä lainan käyttötarkoitusta tarvitse ilmoittaa. Myönteisen luottopäätöksen saamiseksi riittää että palvelun asettamat ehdot täyttyvät.

Näin haet lainaa Aasalta

Lainan hakeminen aloitetaan Aasan kotisivuilta. Valitse liukusäätimillä haluttu lainasumma ja maksuaika. Anna hakemukseen henkilö-, talous-, ja työtiedot ja lähetä hakemus matkaan. Hakemus kannattaa täyttää mahdollisimman huolellisesti sillä se nopeuttaa luoton käsittelyaikaa. Mikäli lainahakemus on puutteellisesti täytetty, joudutaan sitä myöhemmässä vaiheessa täydentämään jotta luottopäätös voidaan antaa.

Miksi sain kielteisen lainapäätöksen?

Mikäli hakemus on kunnossa ja tuloja löytyy riittävä määrä hoitamaan luoton takaisinmaksu, ei myönteisen luottopäätöksen saamiselle pitäisi olla estettä. Kielteisen luottopäätöksen saa useimmiten siinä tapauksessa, että luottotiedot eivät ole kunnossa tai hakijan tulotaso ei ole riittävä haettuun lainasummaan nähden. Myös jos hakijalla on entisiä luottoja, vippejä tai velkoja, voivat ne vaikuttaa kielteisesti luottopäätökseen.

Aasa lainapalvelu on avoinna 24/7

Aasa luottopalvelu ottaa hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemukset käsitellään palvelun asiakaspalveluaikoina, joten yöaikaan lainaa ei ole mahdollista saada. Luottopäätös kuitenkin annetaan aina mahdollisimman nopeasti, ja useimmiten lainaraha on käytettävissä jo saman päivän aikana. Luottohakemuksen jättäminen on turvallista ja helppoa, täyttäminen vie vain pari minuuttia. Palvelu myöntää kertalainoja. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelusta otetut lainat maksetaan kerralla asiakkaan tilille ja kerralla voi olla vain yksi laina. Jos otettu lainasumma ei olekaan riittävä, voi lainaan hakea korotusta olemalla yhteydessä Aasan asiakaspalveluun. Lainan maksimimäärä ei voi kuitenkaan ylittää 5000 euron rajaa.

  Lendo

Valitse sinulle sopivin maksuaika

Lainat maksetaan takaisin sovitun maksuajan puitteissa. Maksuajan voi valita itse sopivaksi 6 – 24 kuukauden väliltä. Laina-aikaa säätämällä voi vaikuttaa oleellisesti maksettavaksi tulevaan kuukausierään. Kuukausierä kannattaa sovittaa sopivan alhaiseksi, että rahaa jää käyttöön normaaliin elämiseen riittävästi. Aasan tarjoamat lainat ovat edullisia, luotettavia ja palvelu toimii riittävän nopeasti. Tee hakemus heti ja saat rahaa käyttöön tuota pikaa!