Bigbank

?c=18726&m=731241&a=93014&r=&t=html 1

Jos tarvitset suurta kulutusluottoa, tee tuttavuutta esimerkiksi Bigbank-lainapalvelun kanssa. Bigbank tarjoaa luottoja 2000 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Tarjolla on myös tyytyväisyystakuu, jonka avulla voit tarvittaessa palauttaa lainasi ilman kuluja. Voit hakea Bigbankilta luottoa joko yksin tai yhteishakijan kanssa. Ilman yhteishakijaa voit hakea luottoa ilman vakuuksia 10 000 euroon asti. Lainan maksuajan voit valita 6 ja 72 kuukauden väliltä. Jos mukana on yhteishakija, voitte hakea lainaa maksimissaan 20 000 euroa. Silloin laina-ajan maksimipituus kasvaa 120 kuukauteen asti. Saat siis Bigbankilta reilusti maksuaikaa kulutusluotollesi, joten kuukausierät on helppo määrittää sopivan kokoisiksi.

Bigbankin kulut

Saat tarkan lainatarjouksen täytettyäsi lainahakemuksen. Bigbank perii luotoista sopimuspalkkiota lainasumman koon mukaan 95 – 195 euroa. Tilinhoitomaksu on 8,5 euroa kuukaudessa. Tarvitsemasi laina-ajan pituutta voit arvioida kuukausierälaskurin avulla. Esimerkiksi 2000 euron luotto maksaa esimerkkikorolla 187 euroa kuukaudessa.

Kenelle Bigbank myöntää lainaa?

Lainan hakijan tai hakijoiden tulee olla 22 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia. Jos hakija ei ole Suomen kansalainen, on lainan saaminen mahdollista, mikäli hakijalla on voimassaoleva oleskelulupa. Hakijan tulojen on oltava riittävän suuret ja säännölliset takaisinmaksun onnistumiseksi. Minimitulot ovat nettona 1200 euroa kuukaudessa lainahakemusta edeltävinä kuukausina. Bigbank ei myönnä luottoja hakijoille, joilla on luottotietomerkintä.

Lainahakemus helposti netissä

Lainahakemuksen voit täyttää verkossa. Hakemuksen yhteydessä tai hakemuksen lähettämisen jälkeen voit toimittaa tarvittavat asiakirjat, kuten palkkakuitin tai tiliotteet. Jos toimitat liitteen jo hakemuksen täyttämisen yhteydessä, hakemuksesi käsittely nopeutuu. Ennen lainan hakemista voit tarvittaessa neuvotella Bigbankin laina-asiantuntijan kanssa. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat alustavan lainatarjouksen ja voit tutustua siihen rauhassa. Lainasopimuksen allekirjoitat sähköisen allekirjoituksen avulla nettipankkitunnuksillasi.

Bigbankilla on tyytyväisyystakuu

Kuluttajansuojalain nojalla voit palauttaa ottamasi kulutusluoton 14 päivän sisällä, mutta Bigbank laajentaa tätä tarjousta niin, että voit palauttaa Bigbank-luottosi 60 päivän sisällä, mikäli et ole tyytyväinen lainaan. Kun palautat lainan, sinun ei tarvitse maksaa lainkaan luottokuluja. Ilmoita palautuksesta Bigbankin asiakaspalveluun sähköpostilla tai puhelimitse. Saat tiedon takaisinmaksettavan lainasumman koosta, ja sinun tulee maksaa se viiden päivän sisällä. Tyytyväisyystakuun voit käyttää kerran kolmessa vuodessa.

  Risicum