Cashbuddy

t?a=1105666248&as=1106614193&t=1&tk=1&i=1 1

CashBuddy tarjoaa rahoituspalveluja ja pikaluottoa. Luottoa voi hakea jopa 3000€. Myös pitkä takaisinmaksuaika on mahdollista saada eli luottoa voi maksaa takaisin viiden vuoden ajan tarvittaessa. Mikäli olet 22 -vuotias, sinulla on vakituisia tuloja min. 1200€ ja luottotietosi ovat kunnossa, CashBuddy voi myöntää pika-luoton hakemuksesi perusteella. Lainaa voit hakea nettilomakkeella, jonka löydät CashBuddyn sivustolta. Sen täyttämistä ja sähköistä allekirjoittamista varten tarvitset pankkitunnukset sekä kopion tulotodistuksista, jotka tulevat hakemuksen liitteeksi.

Cashbuddy tarjoaa välittömän lainapäätöksen

Lainapäätöksen saat välittömästi, kun olet lähettänyt hakemuksen. Maksusuoritus näkyy pankkitililläsi viimeistään seuraavana päivänä tai seuraavana arkipäivänä. Saat myös sähköpostiin ja postitse kotiin lainanlyhennysohjelman, josta voit tarkastaa kuukausittaiset takaisinmaksuerät, eräpäivät ja muut lainantakaisinmaksuun liittyvät tiedot. Samat tiedot löydät myös OmaBuddy -palvelusta, johon voit kirjautua CashBuddyn nettisivustolta. OmaBuddy -palvelussa voit tehdä muutoksia lainantakaisinmaksuohjelmaan myös. Voit vaikkapa muuttaa eräpäivää tai hakea kokonaan maksuvapaita kuukausia. Erillisiä laskuja Cash Buddy ei kuukausittain lähetä.

Korot ovat erittäin kilpailukykyisiä

CashBuddy perii korkoa luoton määrästä ja takaisinmaksuajasta riippuen n. 15-25%. Samoin järjestelypalkkion suuruus riippuu luoton määrästä ja takaisinmaksuajasta. Muihin kuluihin ja maksuihin voit tutustua Cash Buddyn nettisivuilla, josta löydät palveluhinnaston. OmaBuddy -palvelun lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka vastaa lähtökohtaisesti sähköpostiviesteihin. Kiireellisissä tapauksissa myös arkipäivisin on mahdollista soittaa. Kaikki yhteystiedot ja lisätietoa löydät Cash Buddyn sivustolta.

  Freedom Rahoitus