Credigo

t?a=1102347568&as=1106614193&t=1&tk=1&i=1 1

Credigo tarjoaa rahoituspalveluja ja se on Suomessa rekisteröitynyt yritys. Sen emoyhtiö Nordmill AB sijaitsee Ruotsissa. Yritys on perustettu vuonna 2006. Asiakkaita Credigolla on jo yli 100 000 pohjoismaista. Credigo tarjoaa selkeitä lainaratkaisuja ja rahoituspalveluja luottokelpoisille 20-vuotiaille, jotka asuvat Suomessa. Credigon myöntämän pikavipin maksimimäärä on 2500€ ja laina-aika pisimmillään voi olla viisi vuotta. Mitään muita kuluja korkoja lukuun ottamatta asiakas ei tule maksamaan lainasta. Credigon sivustolla asiakas voi laskea laskurilla kätevästi kuukausittaiset takaisinmaksuerät ja koron määrittelemällä lainattavan summan ja takaisinmaksuajan.

Credigo pikavipin hakeminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa

Pikavippiä haettaessa asiakas tunnistautuu TUPAS-verkkopankkitunnisteilla. Siten varmistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Myös mobiilivarmenne on käytössä. Alustavan lainapäätöksen asiakas saa välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen ja lainasumma näkyy tilillä asiakaspalvelun aukioloaikoina 15 minuutin kuluessa myönteisen lainapäätöksen antamisesta tai asiakaspalvelun avauduttua seuraavan kerran.

Maksu takaisin tasaerin kuukausittain

Pikavippi maksetaan takaisin kuukausittaisilla maksusuorituksilla. Credigo lähettää laskun asiakkaalle ennen eräpäivää hyvissä ajoin. Laskun eräpäivä on joka kuukauden 28. päivä. Saapuneista maksusuorituksista asiakas saa sähköpostiviestin. Mikäli asiakas haluaa keskustella kuukausittaisista maksueristä, hän voi ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun. Credigolla on henkilökohtainen asiakaspalvelu, joka on avoinna arkipäivisin. Asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, keskustella chatissa, Facebookissa tai nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, jolloin Credigolta otetaan yhteyttä myöhemmin. Lisätietoa lainaehdoista löytyy myös Credigon nettisivuilta.

  Bigbank