Credit24

Credit24 on yksi markkinoiden edullisimmista pikalainapalveluista. Edullisten korkokulujen lisäksi Credit24 tarjoaa loistavaa asiakaspalvelua sekä todella joustavia lainatuotteita. Asiakastyytyväisyys on lähes 100% ja palvelulla onki yli 200 000 asiakasta. Credit24:n tarjoama Joustoluotto taipuu moneen eri käyttöön ja valittavana on sopiva limiitti jokaiseen tarkoitukseen. Erilaisia limiittituotteita löytyy 6 kappaletta ja näistä vaihtoehdoista voit valita sopivimman omaan käyttöösi. Lainatuotteet eroavat toisistaan myönnettävän luottolimiitin summan mukaan. Myönnettävät limiitit ovat 250 – 3000 euron suuruisia. Rahaa on siis saatavana sekä pieneen että hieman suurempaankin tarpeeseen.

Valitse itse oma Credit24 limiittisi

Oma Joustolimiittitaso kannattaa valita huolella. On turha valita liian suurta limiittiä, ellei rahalle ole käyttöä. Jos tiedät että rahantarve on 500 euroa, kannattaa valita käyttöön 500 euron Basic-luottotaso. Sopivan tason valitsemalla säästät rahaa ja laina-aika ei veny koskaan turhan pitkäksi. Koko 500 euron summaa ei ole mikään pakko käyttää, vaan luottoa voi nostaa esimerkiksi 200 euroa jolloin kuluja maksetaan vain nostetusta rahamärästä.

Palvelun tarjoamat luotot ovat niin sanottuja jatkuvia luottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää ja nostaa rahaa valitsemasi luottorajan puitteissa tarpeen mukaan. Kun lainaa maksaa takaisin, palautuu maksettu summa jälleen nostettavaksi uudestaan ilman erillistä lainahakemusta. Tämä on äärimmäisen kätevää sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat joustoa rahatilanteeseen useasti. Laina-ajan voi valita itse 1 – 24 kuukauden väliltä.

Credit24 on helppo ja vaivaton hakea

Lainaa haetaan täyttämällä lomake Credit24-verkkopalvelussa. Hakijalla on oltava verkkopankkitunnukset joiden avulla tunnistaudutaan palveluun. Hakemus on mahdollista lähettää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta rahaa siirretään vain kello 8-22 välisinä aikoina. Lainaajan luottotiedot tarkistetaan aina uuden hakemuksen saavuttua ja lainaaja antaa tähän suostumuksen hakemuksen lähetettyään. Lainaa hakevan henkilön on oltava vähintään 19 vuotta täyttänyt ja hyvin raha-asiansa hoitanut luottokelpoinen yksityishenkilö. Kun tiedä kuinka paljon rahaa lainaksi tarvitset, voit tarkistaa suuntaa antavat luoton kustannukset Credit24.fi lainapalvelun kotisivuilta. Valitse lainalaskurista summa jonka lainaksi tarvitset. Liukusäätimellä laina-aikaa muuttamalla voit säätää itsellesi parhaiten sopivan kuukausierän määrän. Kuukausierä on aina syytä mitoittaa omiin tuloihin sopivaksi. Liian tiukaksi valittu maksuohjelma voi aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

  Lainatori

Eräpäivänkin saa valikoida niin halutessaan

Asiakas voi itse valita sopivan eräpäivän luoton takaisinmaksulle. Eräpäivä kannattaa ottaa esimerkiksi palkkapäiväksi, jolloin tilillä on varmasti katetta hoitamaan lainan maksuerä. Mikäli on tarvetta, on eräpäivää mahdollista siirtää kirjautumalla sisään Credit24 lainapalveluun. Eräpäivän muutoksesta peritään 5 euron kertamaksu, joten eräpäivä kannattaa valita lainahakemusta tehdessä huolellisesti. Laskut lähetetään asiakkaan kotiin kirjepostina, mutta halutessaan laskut voi saada myös sähköpostiin tai NetPosti-palveluun.