Etua

banner 17101 1

Etuan kautta hankit edullista lainaa vähällä vaivalla. Kotimainen Etua on riippumaton lainanvälityspalvelu ja se on toiminut lainamarkkinoilla kohta 10 vuoden ajan. Palvelu etsii parhaat lainatarjoukset jopa 500 000 euron summaan saakka. Palvelun kautta on mahdollista hakea ja kilpailuttaa asuntolainoja, kulutusluottoja, yritysluottoja tai voit yhdistää vanhat ja kalliit nykyiset luotot yhdeksi järkevämmäksi kokonaisuudeksi. Lainaa voi hakea aina 2 000 eurosta aina 40 000 euroon saakka, asuntolainoja 10 000 – 500 000 euron haarukasta ja yrityslainaa on saatavana korkeintaan 30 000 euron verran.

Sopiva laina löytyy Etuan yhteistyöpankkien joukosta

Etua ei myönnä lainoja itse, vaan luotot tulevat aina palvelun kanssa yhteistyötä tekevien pankkien ja luottolaitosten lainavalikoimasta. Kumppaneina on useita jo pitkään laina-alalla toimineita luotettavia pankkeja ja luottolaitoksia. Kumppaniverkosto on todella laaja, joten lainavalikoimasta löytyy varamsti sopiva ratkaisu mihin tahansa tarkoitukseen.

Nämä ovat Etuan lainavattimukset

Lainaa on mahdollista hakea Etuan kautta kun ikää löytyy vähintään 20 vuotta ja hakijalla on pysyvä asuinpaikka Suomessa. Hakijan raha-asiat on oltava hyvässä kunnossa ja hyvin hoidettuna. Luottotietomerkintöjä ei saa löytyä. Hakemuksen lähettäessään asiakas antaa suostumuksen siihen, että hakijan luottotiedot tarkistetaan julkisesti saatavilla olevista luottotietorekistereistä. Luoton saamiseksi hakijalta edellytetään löytyvän myös tarvittava määrä säännöllisiä kuukausittaisia tuloja, tuloiksi voidaan laskea esimerkiksi palkka tai eläke.

Etuan palvelu on asiakkaalle aina maksuton

Etua lanapalvelun käyttäminen on asiakkaalle aina maksutonta. Pelkän lainahakemuksen lähettäminen ei sido asiakasta vielä mihinkään, vaan hakemuksen lähettämällä voi täysin huoletta tarkistaa millaisilla ehdoilla lainaa olisi saatavana. Jos saaduissa tarjouksissa lainan ehdot ovat huonot tai kulut liian korkeat, ei asiakkaalla ole minkäänlaista velvollisuutta hyväksyä mitään tarjousta. Tarjoukset voi kaikki ohittaa eikä niistä aiheudu minkäänlaisia kustannuksia.

  Lendo

Lainalaskurilla voit laskea sinulle sopivan lainan ja maksuajan

Tarkista Etuan verkkopalvelusta löytyvän lainalaskurin avulla minkälaisia kustannuksia kuukausitasolla lainasta aiheutuu. Valitse laskurista lainaksi tarvitsemasi summa ja säädä toisella säätimellä maksuaikaa. Maksuaikaa pidentämällä lainasta maksettava kuukausierä pienenee ja vastaavasti maksuaikaa lyhentämällä maksuerien suuruus nousee. Laina-aika kannattaa mitoittaa siten, että omaan käyttöön jää riittävä määrä rahaa joka kuukausi. Tee hakemus Etualle nyt ja saat useita huippuhyviä luottotarjouksia. Näistä tarjouksista valitset käyttöösi edullisimman tai muuten parhaiten sopivan. Kun valinta on tehty, solmitaan lopullinen luottosopimus kyseinen yrityksen tai pankin kanssa. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa ja rahaa on käytettävissä todella nopealla aikataululla. showadv img 2