Euroloan

banner 13150 1

Euroloanilta saa lainaa jokaiseen tarpeeseen. Valittavana on kolme erilaista lainatuotetta joista voi valita itselleen parhaiten käyttötarkoitusta vastaavan vaihtoehdon. Pieneen, maksimissaan 500 euron tarpeeseen soveltuu parhaiten Express-laina. Jos lainantarve on suurempi, on vaihtoehtona 1000 – 5000 euron arvoinen kertalaina tai jos tarvitset jatkuvaa joustoa ja luottoa arjen rahatilanteen pyörittämiseen, on tarjolla luottotili jossa myönnetään lainaa jopa 5000 euroon saakka.

Euroloan myöntää lainaa näillä kriteereillä

Lainaa voi hakea kun palvelun asettamat ehdot täyttyvät. Lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen Suomen kansalainen jolla on vakituinen osoite Suomessa. Luottotiedot on oltava kunnossa eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Käytössä on oltava omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Mikäli luottotiedoissa on merkintä maksuhäiriöstä, ei luottoa tulla myöntämään missään tapauksessa.

Eri lainasummille eri lainatuotteet

Mikäli rahantarve on nopea ja summa pieni, on paras valinta hankkia käyttöön Euroloan Express-laina. Express on korkeintaan 500 euron arvoinen pienlana. Luotn etuna on myös se, että se toimii samalla tavala kuin luottotilit mutta summa vain on pienempi. Jos et tarvitse koko 500 euron summaa kerralla, voi sen nostaa pienemmissä osissa käyttöön. Kun luottoa lyhentää takaisin, palautuu summa jälleen lainattavaksi uudestaan. Suurempaan tarpeeseen on suositeltavaa hankkia Euroloanin tarjoama luottotili. Luottotilin luottoraja voi olla jopa mukavat 5000 euroa. Luotosta aiheutuvat kustannukset määritellään aina asiakaskohtaisesti. Suuntaa-antavat kuukausikulut voi tarkistaa palvelun sivuilta löytyvän luottolaskurin avulla. Huomaa, että laskuri ei anna täysin oikeaa kuvaa, vaan luottokustannukset määritellään aina asiakaskohtaisesti oman hakemuksen ja taloustietojen perusteella. Lopulliset kulut selviävät luottosopimuksesta kun Euroloan on luottopäätöksen tehnyt. Joka tapauksessa ennakkoarviointi kannattaa tehdä josta selviää kulujen suuruusluokka.

  Lendo