Fellow Finance

banner 14545 1

Fellow Finance yhdistää vertaislainapalvelun avulla lainantarvitsijat lainan tarjoajiin. Palvelussa on mukana sekä sijoittajia tai lainaajia. Jos tarvitset luottoa, käänny siis Fellow Financen puoleen, ja jos sinulla on ylimääräistä varallisuutta ja kaipaat sijoitusmahdollisuuksia, tutustu Fellow Financen mahdollisuuksiin tehdä sijoituksillasi voittoa. Fellow Financelta voit saada jopa 10 000 euron lainan. Pienin lainattava summa on 500 euroa, joten myös pienempiä vippejä voi hakea vertaislainaamisen kautta. Laina-aikaa on tarjolla 24 – 60 kuukautta, joten valitse sellainen laina-aika, jonka avulla saat sopivan kokoiset kuukausierät. Pienten kuukausierien avulla pystyt maksamaan kulutusluoton takaisin, vaikka tulosi eivät olisi valtavan suuret.

Koska Fellow Finance on vertaislainapalvelu, lainan kustannukset määräytyvät lainaajan ja sijoittajan välisen tarjouskilpailun perusteella. Säännöllisiä tuloja omaavalla luottokelpoisella hakijalla on parhaat mahdollisuudet saada lainaa edulliseen hintaan. Luotolle määräytyy kiinteä korko, joka pysyy samana koko laina-ajan. Lainaehtoihin voit vaikuttaa itse, ja kaikesta huolimatta lainojen hinnoittelu on selkeää.

Fellow Finance on luotettava toimija

Henkilötietosi ovat Fellow Financessa turvassa. Sinulle rahaa lainaavat sijoittajat eivät saa tietoosi henkilöllisyyttäsi, sillä Fellow Finance hoitaa sijoittajien ja lainaajien välisen rahaliikenteen. Lainaamiseen ei vaadita vakuuksia eikä takaajaa, mutta halutessasi voit hakea lainaa yhdessä puolisosi kanssa. Lainan hakeminen yhdessä mahdollistaa edullisemmat lainaehdot, joten yhteishakemista kannattaa mahdollisuuksien mukaan harkita.

Näille henkilöille Fellow Finance myöntää luottoa

Fellow Financen kautta voit hankkia itsellesi rahoitusta, jos olet täyttänyt 20 vuotta eikä sinulla ole ollut ongelmia raha-asioiden hoitamisen kanssa. Tarvitset myös suomalaisen pankkitilin verkkopankkitunnuksineen. Hakiessasi voit itse päättää, millä korolla olet valmis ottamaan lainaa. Vaihtoehtoisesti voit jättää maksimikoron määrittelemättä ja katsoa, minkä hintaista luottoa sinulle tarjotaan. Sijoittajat valitsevat itse, kenen hakemuksiin sijoittavat, joten korkeampi korko houkuttelee enemmän sijoittajia. Myös sinulle määritelty luottoluokitus vaikuttaa siihen, mihin hintaan saat luottoa. Koron lisäksi lainasta peritään välityspalkkio. Kun lainaasi on löytynyt riittävästi sijoittajia, voit hyväksyä lainan ja luotto maksetaan tilillesi. Tämän jälkeen lyhennät lainaasi kuten mitä tahansa kulutusluottoa. Lyhennykset maksetaan kerran kuukaudessa, ja lyhennyssumma on lainasopimuksessa sovittu summa.

  Ferratum