Fixura

banner 15707 1

Fixura on vertaislainapalvelu jonka kautta on mahdollista hakea lainaa 2000 tai jopa 10 000 euroa. Vertaislainaaminen ei juurikaan eroa normaalista pikalainasta tai kulutusluotosta. Lainan saaminen on hieman hitaampaa, mutta toisaalta lainan voi saada huomattavasti edullisemmilla kuluilla. Vertaislainapalvelut eivät lainaa rahaa itse, vaan raha on peräisin palveluun sijoittavilta sijoittajilta. Viive voi johtua siitä, että sopivia sijoittajia ei välittömästi lainahakemuksen jälkeen löydy. Joskus lainan voi saada todella nopeastikin, mutta useimmiten joutuu hetken aikaa odottelemaan.

Fixuran kanssa päätä itse lainasi koron

Fixura eroaa perinteisistä luottopalveluista siten, että voit itse määrittää sen, millaista korkoa olet valmis luotollesi maksamaan. Lainanhakeminen aloitetaan Fixuran verkkopalvelussa valitsemalla rahantarvetta vastaava lainasumma. Tämän jälkeen mieti, millaista korkoa olet valmis lainallesi maksamaan. Korkoa ei kuitenkaan kannata valita liian pieneksi, sillä se voi tarkoittaa sitä, että kukaan sijoittaja ei ole valmis rahaa lainaamaan. Korkoprosentti kannattaa valita kohtuulliseksi, jolloin lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti. Seuraavaksi valitse laskurissa haluttu takaisinmaksuaika. Pitempi maksuaika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä. Maksuaikaa on mahdollista saada 24 – 60 kuukautta ja korkoprosentin voi valita 6 – 27 prosentin väliltä.

Lainanhaku on helppoa Fixurassa

Kun olet löytänyt mielestäsi sopivan koron ja maksuaikataulun lainasummallesi, siirry täyttämään luottohakemus. Hakemuksen täyttäminen on samanlaista, kuin minkä tahansa kulutusluoton tai pikalainan hakeminen. Anna hakemukseen henkilö-, työ-, ja tulotiedot ja siirry eteenpäin. Kun hakemus saapuu Fixuralle, suoritetaan hakemuksen tarkistus ja jos kaikki on kunnossa, tarkistetaan myös luottotiedot.

henkilökohtainen luottoluokitus

Fixura tekee kaikille myönteisen lainapäätöksen saaneille luottoluokituksen, jonka perusteella sijoittajat voivat arvioida haluavatko he lainaa myöntää. Mainitaan, että sijoittajat eivät koskaan näe kuka lainaa on hakemassa, eikä myöskään lainaa hakeva henkilö näe kuka tai ketkä on rahaa lainanneet. Palvelu on anonyymi lainaajan ja sijoittajan välillä. Jos haet lainaa esimerkiksi 3000 euroa, on riittävän summan kerääminen sijoittajien päätettävissä. Koko summa ei tule yhdeltä sijoittajalta, vaan lainassa voi olla useita sijoittajia jotka ovat valmiita luottoluokituksesi ja maksamasi koron perusteella valmiita rahaa sinulle lainaamaan. Jos maksuaika on valittu pitkäksi ja korko alhaiseksi, voi olla että riittävän rahamäärän kerääminen voi kestää. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että luotolle on valmis maksamaan kohtuullista korkoa.

  Nopsalaina

Näillä kriteereillä Fixura myöntää lainaa

Lainaa on mahdollista hakea kun ikä löytyy 21 – 68 vuotta. Hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa. Puhtaat luottotiedot ovat välttämättömät, jotta lainaa on mahdollista saada. Lisäksi lainanhakijalla on oltava riittävä määrä säännöllisiä tuloja kuten esimerkiksi palkkaa tai eläkettä. Myös muu taloudellinen tilanne voi vaikuttaa lainan saantiin, kuten esimerkiksi muut mahdolliset luotot tai velat. Asiakas voi myös saada pyydettyä summaa pienemmän luoton, mikäli niin itse haluaa. Minimisumma 2000 euro on kuitenkin sijoittajilta löydyttävä.