Freedom Rahoitus

banner 8019 1

Freedom Rahoituksen kautta hankit parhaan mahdollisen lainatarjouksen 500 – 40 000 euron lainarahalle. Maksuaika on asiakkaan itse valittavissa 1 – 15 vuoden ajalle. Palvelu ei siis lainaa rahaa itse, vaan se välittää asiakkaittensa lainahakemukset niille yhteistyökumppaneilleen, jotka voivat hakemustasi vastaavaa lainaa sinulle tarjota. Freedom Rahoitus tarjoaa lainoja monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin, niin pieneen muutaman sadan euron tarpeeseen kuin suurin kymmenien tuhansien eurojen luottoihin. Otetusta lainasta aiheutuu aina asiakkaalle kustannuksia, mutta Freedom Rahoituksen tarjoamat lainat ovat markkinoiden edullisimpia.

Freedom Rahoituksen lainalaskurilla tarkistat kätevästi lainan hinnan

Palvelun verkkosivuilta löytyvällä lainalaskurilla voi tarkistaa minkälainen kuukausierä valitulla lainasummalla ja takaisinmaksuajalla luotosta aiheutuu. Laskuri antaa suuntaa-antavan kuukausierän määrän ja lopulliset kulut selviävät myönnetystä luottopäätöksestä.

Freedom Rahoituksen hakeminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään

Lainahakemuksen lähettäminen Freedom Rahoitukselle ei sido asiakasta vielä mihinkään, vaan luottosopimus syntyy vasta siinä vaiheessa kun luottosopimus hyväksytään ja allekirjoitetaan. Asiakas voi siis täysin huoletta tarkistaa minkälaista lainaa ja minkälaisilla luottoehdoilla ja kuluilla lainaa on mahdollista saada. Saatuasi lainatarjouksen, voit rauhassa tutustua siihen ja miettiä hyväksytkö tarjouksen.

Onhan sinulla luottotiedot kunnossa?

Kun asiakas lähettää luottohakemuksen Freedom Rahoitukselle, tarkistetaan luottotiedot luottotietorekisteristä. Luottotiedot on luonnollisesti oltava kunnossa eikä merkintöjä tiedoista saa löytyä. Ikää täytyy löytyä vähintään 20 vuotta ja asiakkaalla on oltava säännöllisiä kuukausituloja. Tuloiksi kelpaavat esimerkiksi palkkatulot tai eläke. Tulot on pystyttävä vahvistamaan esimerkiksi toimittamalla kopiot palkkakuiteista tai tiliotteista muutamalta lainaa edeltävältä kuukaudelta.

  Lainasto