Halino

banner 14611 1

Halino tarjoaa asiakkailleen täysin vakuudetonta lainaa satunnaiseen rahantarpeeseen. Yksin haettaessa lainasummat ovat 100 – 3000 euroa ja jos lainaan hankkii yhteishakijan, on maksimisumma tällöin mukavat 6000 euroa. Halino tarjoaa selkeän hinnoittelun kaikille lainoilleen. Palvelun etusivulla on ilmoitettu heti, millaiset kulut aiheutuvat lainasta. Lainalaskurin avulla voi kätevästi selvittää valitun summan ja laina-ajan perusteella kuukausittain maksettavaksi tuleva rahasumma. Lainojen nimelliskorko on vain 26,4%. Esimerkiksi 1000 euron laina 5 vuoden maksuajalla tarkoittaa vain 30 euron kuukausimaksua. Takaisinmaksettavaa kertyy siis yhteensä 1800 euroa.

Halino tarjoaa maksuvapaata

Mikäli valittu laina-aika osoittautuu sellaiseksi, että jossakin vaiheessa laina-aikaa ilmenee maksuvaikeuksia, on Halinon lainoihin mahdollista saada maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaan kuukauden voi hankkia, jos on maksanut ajallaan neljä lainan kuukausierää. Vuoden aikana on mahdollista pitää korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta. Korkokulut lisätään tältä ajalta lainapääomaan jolloin lainan takaisinmaksuaika pitenee vastaavasti.

Lainaturva on myös käytettävissäsi

Lainaan voi hankkia halutessaan myös Lainaturva-palvelun. Lainaturvan avulla voi suojata oman takaisinmaksukyvyn ikävien yllätysten, kuten työttömyyden, sairauden tai jopa kuoleman varalta. Kuukausittainen vakuutusmaksu on vain 0,45% avoimena olevasta lainasaldosta mutta kuitenkin vähintään 3 euroa.

Halinon lainaehdot

Jotta lainaa voi saada, on hakijan täytettävä palvelun asettamat lainaehdot. Hakijan on oltava iältään vähintään 22-vuotias ja asuttava vakituisesti Suomessa. Luottotiedot on oltava täysin puhtaat eikä merkintöjä saa löytyä. Hakijalla on oltava säännöllisiä kuukausituloja sekä julkinen lanka- tai matkapuhelinnumero.

Alustava lainapäätös heti hakemuksesta

Lainan hakeminen on todella yksinkertaista ja se vie vain hetken aikaa. Alustava luottopäätös annetaan saman tien kun hakemus on laitettu matkaan. Jos luottopäätös on myönteinen, voi luottosopimuksen allekirjoittaa heti. Sopimuksen allekirjoitus on mahdollistu kätevästi suoraan netissä ja se hoituu omien verkkopankkitunnusten avulla. Mikäli hakemus on tehty yhdessä yhteishakijan kanssa, on molempien suoritettava allekirjoitus. Käytännössä tämän jälkeen lainasumma on valmiina siirrettäväksi tilillesi ja käyttöösi. Useimpiin pankkeihin siirto onnistuu saman päivän aikana mutta joidenkin pankkien kohdalla on varauduttava normaaliin pankkiliikenteen vaatimaan aikaan, käytännössä siirrossa voi kulua 1 – 3 pankkipäivää. Kokeile ja hae Halinon edullista ja joustavaa lainaa. Saat luottopäätöksen heti ja rahat nopeasti käyttöösi. Ongelmatilanteissa ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa ma – pe  08.00 – 16.00.

  Cashbuddy