Lainasto

?c=5821&m=762201&a=93014&r=&t=html 1

Lainasto tarjoaa kahdenlaista luottoa, tililuottoa ja pikalainaa. Voit siis valita tarpeisiisi parhaiten sopivan lainaamistavan. Jos tarvitset vain yhden kertalainan, etkä usko tarvitsevasi lähiaikoina enempää, yksittäinen pikavippi sopii sinulle. Jos taas kaipaat luottokortin korviketta tai et ole varma, pitääkö sinun nostaa ensimmäisen vippisi lisäksi pian lisälainaa, on tililuotto luultavasti sinulle paras ratkaisu. Lainaston tililuotto on 2000 euron kokoinen luottoraja. Nosta 100 euroa, 2000 euroa tai jotain niiden väliltä. Seuraavalla viikolla voit nostaa lisää lainaa, jos et ole vielä käyttänyt koko luottorajaa. Nostojen määrää ei ole millään lailla rajoitettu, ainoa rajoitus on luottorajasi. Tehtyäsi lainasopimuksen saat nostamasi vipit nopeasti tilille. Tililuottoa haetaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Tililuotto on käytettävissäsi aina, vaikka et välillä nostaisikaan yhtään lainaa. Lainasopimus on voimassa toistaiseksi, joten voit käyttää luottoa uudestaan vaikka vuoden päästä.

Maksa takaisin kerralla tai haluamissasi erissä

Tililuoton takaisinmaksu hoituu samalla tavalla kuin useimmissa tililuotoissa, eli joko osamaksulla tai tai yhdellä kertaa. Halvinta vippiä saat, kun maksat kaiken lainaamasi takaisin ensimmäisellä laskulla, jonka saat. Tällöin lainan kuluiksi jää nostoprovisio, 15 prosenttia lainatusta summasta. Jos haluat maksaa osamaksulla, maksat ensimmäisen eräpäivän jälkeen korkoa 9,9 prosenttia kuukaudessa. Jokaisesta laskusta on maksettava vähintään 20 prosenttia, kuitenkin minimissään 50 euroa. Tililuoton ikäraja on 21 vuotta. Lainaston pikalainaa voit saada, jos olet täyttänyt 18 vuotta. Pikalainaa myönnetään 100 – 400 euroa, ja sen maksuaika on jopa 12 kuukautta. Osamaksulla maksettaessa pikalainaa lyhennetään joka toinen kuukausi. Vaihtoehtoisesti voit maksaa vipin takaisin kertasuorituksena. Pikavippi ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Uuden pikalainan voit saada, kun olet maksanut edellisen kokonaan takaisin. Jos siis tarvitset lainaa usein, valitse mieluummin tililuotto.

  Halino

Hae Lainaston luottoa mielloin vain

Kaikkia Lainaston luottoja haet helposti netissä. Lainapalvelu on auki arkisin kello 8 – 22 ja viikonloppuisin kello 12 – 20. Luottopäätöksen saat heti. Lainaaminen edellyttää aina, että hakijalla on vakituinen osoite Suomessa ja että hänellä ei ole ollut merkittäviä ongelmia laskujensa maksamisessa. Pikalainan tai tililuoton laskut saat valintasi mukaan joko sähköpostiin, Netpostiin tai perinteisenä postina postilaatikkoon.