Lendo

banner 27767 1

Lendo lainaa rahaa asiakkailleen jopa 20 000 euron verran ja laina-aikaa on saatavana oman tarpeen mukaan aina 15 vuoteen saakka. Luotettava Lendo etsii lainaa tarvitseville asiakkailleen parhaan lainavaihtoehdon yhteistyökumppanien joukosta. Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja vain yhden lainahakemuksen täyttämällä luottohakemus välitetään useille eri luotonmyöntäjille jotka lainahakemusta vastaavaa lainaa voivat tarjota. Saat siis useita erilaisia lainatarjouksia joista valitset itse parhaiten soveltuvan vaihtoehdon käyttöösi ja rahoittamaan puuttuvan määrän rahaa.

Lendo lainaa tarpeeseen kuin tarpeeseen

Pienin mahdollinen palvelun kautta saatava lainasumma on 500 euroa. Lainasummaa voi korottaa 100 euron välein aina 20 000 euroon saakka. Voit tarkistaa suuntaa-antavan luottotarjouksen kuukausierän määrän Lendon kotisivuilta.

Näin haet lainaa Lendolta

Valitse liukusäätimellä rahantarvettasi vastaava summa, esimerkiksi 4000 euroa. Tämän jälkeen säädä laina-aika sopivaksi ja laskuri näyttää maksettavaksi tulevan kuukausierän määrän. Huomaa, että laskuri antaa vain suuntaa-antavan arvion kuukausierästä. Lopullinen kuukausierä varmistuu luottosopimuksesta, joka solmitaan lainayhtiön kanssa valittuasi parhaiten sopivan lainakumppanin rahoittamaan puuttuvan rahamäärän.

Päätä itse maksuaikataulusta

Nostettua luottoa maksetaan takaisin oman aikataulun mukaan. Sopivan kuukausierän valitsemalla et joudu vaikeuksiin rahatilanteen kanssa. Liian lyhyeksi valittu maksuaika voi osoittautua jossakin vaiheessa laina-aikaa huonoksi valinnaksi. Maksuaika kannattaa valita mielellään siten, että kuukausierä jää mielellään maksukykyäsi alemmalle tasolle. Näin pystyt varautumaan mahdollisiin yllättäviin kulueriin etkä joudu heti maksuvaikeuksiin. Toisaalta maksuaikaa on turha venyttää liian pitkäksikään, sillä liian pitkä maksuaika kerryttää vain turhaan ylimääräisiä kuluja.

Kuka saa lainaa Lendolta?

Lendon kautta voi hakea lainaa jos on vähintään täysi-ikäinen henkilö. Jokaisesta lainapalvelusta ei kuitenkaan lainaa myönnetä vielä 18-vuotiaille, vaan ikävaatimus voi olla jopa 21-vuotta. Ikävaatimus asiakkaille useimmiten kasvaa, varsinkin jos lainattava summa on hieman suurempi. Muutaman sadana euron vippejä voi saada myös 18-vuotiaat. Lainahakemuksen tekemällä voit tarkistaa, minkälaista lainaa sinulle olisi tarjolla. Ehdot voivat vaihdella ikäsi, taloudellisen tilanteesi, mahdollisten nykyisten lainojesi ja luottohistoriasi mukaan. Myös eri lainapalveluilla on eri käytäntöjä millä ehdoilla lainoja voidaan myöntää.

  Cashbuddy

Hae vaikka heti – ei sitoumuksia

Pelkkä luottohakemuksen tekeminen ei vielä sido asiakasta mihinkään. Voit siis täysin huoletta tehdä luottohakemuksen ja tarkistaa minkälaista lainaa Lendon kautta on saatavana. Kun saat tarjoukset eri mahdollisuuksista, solmitaan luottosopimus siinä vaiheessa kun olet sopivimman yrityksen valinnut. Mikään ei kuitenkaan velvoita ottamaan lainaa miltään yritykseltä, joten jos saamasi lainatarjoukset ovat huonoja tai liian kalliita, voit yksinkertaisesti hylätä kaikki saamasi tarjoukset. Lainahakemuksen tekeminen on siis ilmaista, eikä siitä vielä aiheudu lainkaan velvoitteita. Kokeile nyt heti helppokäyttöistä Lendon pikalainapalvelua ja voit saada mahtavan hyviä lainatarjouksia todella nopeasti. Olipa lainantarpeesi mihin tahansa tarkoitukseen tai summaltaan mitä tahansa 500 – 20 000 euron väliltä, kannattaa lainahakemus laittaa heti sisään. Saat useita lainatarjouksia joista valitset juuri sinulle parhaiten soveltuvan käyttöösi.