Nopsalaina

?c=3693&m=652775&a=56041&r=&t=html 1

Haaveiletko rahoituksesta, jolla saat toteutettua ison remontin tai uuden auton, veneen tai moottoripyörän hankinnan? Vai pohditko luottojen yhdistämistä isomman kulutusluoton avulla? Nopsalaina on lainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja 2000 eurosta 20 000 euroon asti, joten monenlaisten tarpeiden toteutukset onnistuvat Nopsalainan luottoratkaisuiden avulla. Lainoille on mahdollista saada maksuaikaa puolesta vuodesta jopa kymmeneen vuoteen, joten lainan maksu on helppo sovittaa omaan talouteen. Kun haaveilet Nopsalainan luotosta, täytä ensimmäiseksi lainahakemus. Jo viidentoista minuutin kuluessa saat alustavan lainapäätöksen eli tiedon siitä, voidaanko Nopsalainalta myöntää sinulle toivomasi suuruinen luotto vai ei. Nopsalainan luottoasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä, ja saat tietoa lainaamiseen tarvittavista asiakirjoista ja muista seikoista.

Tätä Nopsalaina vaatii asiakkailtaan

Nopsalainan luottopäätökset tehdään ennen kaikkea hakijan tulojen perusteella, joten takaajia tai vakuuksia ei lainoihin tarvitse lisätä. Hakijan on toki täytettävä lainaamisen perusedellytykset, joihin Nopsalainan palvelussa lukeutuvat muun muassa vähintään 22 vuoden ikä, vakituinen asuminen Suomessa joko kansalaisuuden tai oleskeluluvan nojalla sekä puhtaat luottotiedot. Asiakkaan käyttämällä pankilla ei ole merkitystä. Asiakkaan tulojen määrä vaikuttaa siihen, kuinka suuri laina hänelle voidaan myöntää, mutta vähintään tuloja on oltava nettona 1200 euroa kuukaudessa. Lainahakemusta varten tarkastellaan muutaman hakemusta edeltävän kuukauden tuloja.

Rinnakkaishakijan kanssa varmemmin suuremmat lainat

Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Etenkin suurta lainasummaa haettaessa rinnakkaishakijasta on hyötyä, sillä kaksi hakijaa tarkoittaa pienempää luottoriskiä luotonmyöntäjälle. Usein rinnakkaishakija on päähakijan puoliso. Kahden hakijan tapauksessa Nopsalaina edellyttää perheeltä vähintään 1600 euron kuukausittaisia nettotuloja. Lainaajan tai lainaajien tulojen selvittämiseksi on toimitettava Nopsalainalle palkkakuitit tai tiliotteet viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Voit liittää liitteet jo silloin, kun täytät hakemusta. Se nopeuttaa luottohakemuksesi käsittelyä ja lainapäätöksen saamista. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa hakemukset, kun lainaneuvoja erittelee sinulle, mitä asiakirjoja tarvitset. Hakemuksen yhteydessä hakijan on myös tunnistauduttava pankkitunnuksillaan, joten henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset vaaditaan. Myös mobiilivarmenne sopii tunnistautumiseen.

  Ferratum

Lyhennysvapaakin on mahdollista

Nopsalainan luottoja lyhennetään tasaerissä kerran kuukaudessa. Tarvittaessa asiakkaalla on mahdollisuus saada lyhennysvapaata enintään kaksi kertaa vuodessa. Myös lisälainan nostaminen on joissakin tapauksissa mahdollista.