Ostosraha

banner 16433 1

Ostosraha tarjoaa asiakkailleen edullista lainaa 400 – 3000 euroa. Maksuaikaa on tarjolla jopa 60 kuukautta ja laina-ajat vaihtelevat sen mukaan kuinka paljon lainaa ottaa. Esimerkiksi pienimmälle mahdolliselle 400 euron vipille maksuaikaa on saatavana maksimissaan 24 kuukautta. Ostosrahan tarjoamat lainatuotteet on tarkoitettu 20 – 75 vuotiaille ja hyvin raha-asiat hoitaneelle Suomen kansalaiselle. Hakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja moitteettomassa kunnossa olevia luottotietoja. Luottotiedot tarkistetaan jokaisen lainahakemuksen yhteydessä ja asiakas antaa tähän suostumuksen hakemuksen lähettäessään. Asiakkaalla on oltava käytössään henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinnumero.

Lainalaskurilla näet heti todelliset lainakulut

Ostosrahan hakeminen on todella helppoa ja rahaa on saatavana käyttöön todella nopeasti. Palvelun kotisivuilta löytyy kätevä lainalaskuri, jolla voi tarkistaa ennen hakemuksen lähettämistä minkälaiset kulut luotosta tulee. Valitse laskuriin lainaksi tarvitsemasi summa ja säädä maksuaika sopivaksi. Maksuaikaa säätämällä voi vaikuttaa lainanlyhennyksen kuukausierään. Laskuri ilmoittaa luoton kokonaiskustannukset korkoineen ja kuluineen.

Ostosraha antaa lainapäätöksen 15 minuutissa

Lainaa tarjotaan asiakkaille ilman vakuuksia ja takaajia. Lainahakemuksen voi lähettää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Hakemuksia käsitellään palvelun asiakaspalveluaikoina kello 8 – 22. Jos siis hakemus lähetetään kello 22 jälkeen, on luottopäätös saatavana seuraavana aamuna. Lainapäätös annetaan asiakaspalveluaikoina 15 minuutissa, ja myönteisen luottopäätöksen jälkeen rahat voidaan siirtää asiakkaan tilille. Rahat siirtyvät useimpien pankkien tileille käytännössä saman tien. Ostosrahaa voidaankin pitää yhtenä lainamarkkinoiden nopeimpana palveluna. Vakuudettoman luoton, nopean palvelun ja edullisten kulujen lisäksi Ostosraha tarjoaa huippulaadukasta asiakaspalvelua. Mikäli tarvitset apua ennen lainaa tai laina-ajan kuluessa, voit huoletta kääntyä asiakaspalvelun puoleen ja saat taatusti ystävällistä ja asiantuntevaa apua. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin kello 8 – 22, sähköpostia voi lähettää 24 tuntia vuorokaudessa ja tarvittaessa myös chatin kautta kysymykset hoituvat.

  Lendo

Ostosraha tarjoaa myös lainankorotusta

Jos asiakas on hankkinut esimerkiksi 1500 euron arvoisen lainan ja käykin ilmi ettei raha riitäkään, on asiakkailla mahdollisuus korottaa nykyistä lainasummaa. Käytännössä nykyinen laina maksetaan korotuksen yhteydessä kokonaan pois ja tilalle myönnetään uusi tarvetta vastaava luotto. Lainan korotusta on mahdollista hakea kun nykyisen luoton maksuerät on hoidettu tähän saakka moitteettomasti ja lyhennyksiä on maksettu vähintään 6kpl tai 30% alkuperäisen lainan pääomasta.

Lyhennysvapaa on käytettävissäsi

Tarvittaessa Ostosrahan myöntämiin luottoihin on mahdollista saada lyhennysvapaata. Lyhennysvapaata on saatavana 1 – 3 kertaa. Yhdestä lyhennysvapaasta peritään 10 euron järjestelypalkkio.