Suomilimiitti

?c=14444&m=766747&a=93014&r=&t=html 1

Suomilimiitti tarjoaa edullista lainaa 10 – 2000 euroa. Uudet asiakkaat saavat todella mahtavan edun, sillä palvelu tarjoaa ensilainaajille täysin nostokuluttoman lainan 1000 euroon saakka! Ensilainaajat saavat siis jopa 60 vuorokautta täysin korkovapaata maksuaikaa. Tarjous kannattaa ehdottomasti käyttää hyödykseen, jos 1000 euron summa riittää kattamaan rahantarpeen. Luottoa on mahdollista saada aina 2000 euroon saakka. Suomilimiitti tarjoaa asiakkaidensa käyttöön todella kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Palvelun tarjoama lainatuote on joustava tililuotto, joka antaa asiakkaille täysin vapaaseen käyttöön jopa 2000 euron arvoisen luottolimiitin. Tililuottoa on mahdollista käyttää juuri silloin kun rahalle on tarvetta. Rahan nostaminen onnistuu kätevään tapaan suoraan netissä.

Ei kuluja, jos et käytä luottoa

Suomilimiitin tarjoama laina ei pidä sisällään lainkaan kiinteitä kuluja tai vuosimaksuja, kuluja maksetaan ainoastaan siinä vaiheessa kun luottoa käyttää. Lainaajan on oltava iältään vähintään 21 vuotias Suomen kansalainen ja raha-asiat on oltava kunnossa. Hakijan luottotiedot tarkistetaan julkisesti saatavana olevista luottotietorekistereistä eikä niissä saa olla merkintöjä tai huomautettavaa. Hakija antaa suostumuksen luottotietojen tarkistukseen hakemuksen lähettäessään.

Tee Suomilimiitti lainahakemus silloin kun sinulel sopii

Lainahakemuksen voi lähettää koska tahansa, mutta hakemuksia käsitellään vain palvelun aukioloaikoina ma – pe klo: 8.30 – 22.00 ja la – su klo: 11.00 – 19.00. Useimmiten luottopäätös annetaan lähes välittömästi ja rahat siirtyvät asiakkaan pankkitilille todella nopeasti. Reaaliaikainen rahasiirto onnistuu useimpiin pankkeihin.

Suomilimiitillä on selkeä hinnoittelu

Suomilimiitti on hinnoitellut lainatuotteensa selkeästi. Luottosopimuksen solmiessasi et maksa lainasta turhia kuluja, sillä ainoastaan käyttöön nostetusta luotosta peritään kuluja. Ensimmäinen nostettu luotto on täysin kuluton 1000 euroon saakka ja sen jälkeen veloitetaan ainoastaan 15% nostopalkkio. Muita kuluja ei tule, mikäli laina maksetaan takaisin eräpäivään mennessä. Kokonaan nostettua summa ei tarvitse kerralla maksaa takaisin, vaan myös osamaksu onnistuu aivan loistavasti. Saapuneeseen laskuun on merkitty minimaksumäärä, joka on 20% avoimena olevasta luottosaldosta. Minimilyhennys on kuitenkin vähintään 50 euroa ja enintään 300 euroa. Kaikki kuluvan kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuun lopussa, joten maksuaikaa on saatavana keskimäärin 45 vuorokautta. Tee lainahakemus saman tien Suomilimiitille vaikka juuri nyt et rahaa tarvitsekaan. Kun luottosopimus on valmiiksi solmittuna, voit nostaa rahaa käyttöösi koska tahansa luottosaldosi puitteissa. Solmittu luottosopimus ja lainan hakeminen ei maksa mitään, joten asiakas voi täysin huoletta tehdä luottosopimuksen valmiiksi.Tarvittaessa luottoon on mahdollista saada 2 kertaa vuodessa maksuvapaa kuukausi.

  Pikavippi.fi