Vivus

banner 3524 1

Vivus.fi tarjoaa luotettava pikalainaa asiakkailleen. Palvelun tarjoamat luotot ovat niin sanottuja joustoluottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalle myönnetään 2010 euron arvoinen luottoraja, jota on mahdollista käyttää oman tarpeen mukaan. Sellaiset henkilöt jotka eivät ole koskaan aiemmin Vivukselta lainaa hakeneet, voivat saada 400 euron arvoisen pikavipin lainaksi täysin ilman kuluja 30 päivän mittaisella maksuajalla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos lainaksi otetaan esimerkiksi 300 euroa, maksetaan siitä takaisin tasan 300 euroa. Tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli maksimissaan 400 euron laina tarpeeseen riittää.

Vivus myöntää lainaa yli 20-vuotiaille

Vivuksen lainaa voivat hakea kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet oikeustoimikelpoiset henkilöt. Hakijalla on oltava pysyvä osoite Suomessa sekä pankkitili suomalaisessa pankissa. Luottotiedot on oltava moitteettomassa kunnossa ja asiakkaan on tunnistauduttava Vivuksen palveluun omien verkkopankkitunnuksen avulla.

Puhtaat luottotiedot ovat lainansaannin vaatimus

Lainanhakijalla on oltava puhtaiden luottotietojen lisäksi riittävästi säännöllisiä kuukausituloja. Lainaa ei vaadita vakuuksia eikä takaajia, eikä Vivus myöskään kysele lainan käyttötarkoitusta. Palvelu ei kuitenkaan suosittele hankkimaan lainaa heidän kauttaan vanhojen ja nykyisten luottojen maksamiseksi pois. Vivuksen lainaa ei kannata hankkia myöskään sellaisessa tapauksessa, jos sinulla on pitkään jatkuneita talousvaikeuksia.

Vivus on helppo hakea

Lainan hakeminen aloitetaan tunnistautumalla palvelun ja tähän tarvitaan verkkopankkitunnuksia. Ensimmäinen haettava laina voi olla maksimissaan 400 euron suuruinen. Valitse summaksi siis 400 euroa ja haluamasi maksuaika 3 – 30 vuorokauden väliltä. Kun ensilaina on maksettu asiallisesti ja ajallaan takaisin, on mahdollista hakea suurempaa 2010 euron arvoista joustolainaa. Joustolainassa on niin ikään maksimissaan 30 vuorokauden laina-aika ja mitä lyhyemmän laina-ajan valitsee, sitä pienempi on luotosta maksettava korko.

Vivus tarjoaa lainaa heti tilille

Kun pikalainaa hakee, suoritetaan luottotietojen tarkistus. Kun luottopäätös on myönteinen, siirretään rahat asiakkaan tilille käytännössä saman tien ja näin ollen lainarahaa on saatavana käyttöön todella nopeasti. Vivus tarjoaakin asiakkailleen mutkatonta ja nopeaa lainaamista viikon jokaisena päivänä. Lainapalvelu on avoinna arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14. Lanahakemuksen voi jättää tietysti myös aukioloaikojen ulkopuolella mutta hakemuksia käsitellään vain aukioloaikoina.

  Ostosraha

Eräpäivän siirto on myös mahdollista

Tarvittaessa asiakkaalla on mahdollisuus siirtää eräpäivää, mikäli valittu laina-aika ei ole riittävän pitkä. Eräpäivää voi siirtää 14 tai 30 vuorokautta. Eräpäivän siirrosta peritään kuitenkin eräpäivänsiirtomaksu. Tarkemmat tiedot eräpäivän siirrosta ja aiheutuvasta maksusta löytyy kirjautumalla sisään Vivus.fi lainapalveluun.