Zmarta

banner 25583 1

Zmartan lainapalvelussa kilpailutat kaikki lainat. Palvelun avulla hankit parhaan ja halvimman mahdollisen lainatarjouksen. Zmartan kautta löytyy todella paljon täysin vakuudettomia luottoja. Näihin lainoihin ei tarvitse siis hankkia lainkaan vakuuksia tai takaajia! Lainaa on mahdollista hakea yhdessä myös niin sanotun rinnakkaishakijan kanssa, mikä parantaa mahdollisuuksia saada lainaa, varsinkin jos lainattava summa on hieman suurempi. Koska palvelu kilpailuttaa lainat useiden eri toimijoiden lainavaihtoehdoista, voit saada useita erilaisia ja toisistaan poikkeavia luottotarjouksia. Näistä tarjouksista valitset itsellesi edullisimman tai muuten parhaiten soveltuvan käyttöösi.

Zmartan kumppaneina useita rahoituslaitoksia

Zmartan lainapalvelun kotisivuilla on avoimesti ilmoitettu kaikki ne pikalainaa tarjoavat luottopalvelut ja pankit, jotka yhteisyötä Zmartan kanssa tekevät. Yhteistyössä on monia tunnettuja ja vuosien saatossa erittäin luotettaviksi osoittautuneita lainapalveluja kuten mm. Bigbank, Euroloan, Halino ja Lainaamo.

Täyätä lainahakemus ja saat lainatarjouksia nopealla aikataululla. Kun olet saanut tarjoukset ja valinnut niistä sinulle parhaiten sopivimman, siirryt asioimaan valitsemasi lainapalvelun kanssa. Zmarta poistuu tässä vaiheessa kuvioista kokonaan. Zmarta on palvelu, joka auttaa asiakkaan ja lainapalvelun löytämään toisensa. Zmartan käyttö on asiakkaalle täysin maksutonta ja palkkionsa he saavat siinä vaiheessa asiakkaan valitsemalta lainapalvelulta, kun asiakas solmii luottosopimuksen. Zmartan käyttö on asiakkaalle maksutonta ja varmasti kannattavaa, sillä aina on tarjolla paras mahdollinen lainatarjous summasta riippumatta.

Lainanhakuohjeet

Aloita lainahakemuksen täyttäminen Zmartan sivuilta. Hakemus kannattaa aina täyttää mahdollisimman huolellisesti. Lainaa hakiessa kysytään muun muassa talous-, henkilö-, ja pankkitietoja. Myös tietoja mahdollisista muista lainoista voidaan kysyä. Anna kaikki tiedot mahdollisimman tarkasti. Tämä nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä ja sitä myötä rahojen siirtymistä tilillesi. Parhaimmillaan suuriakin rahasummia voi olla käytettävissä jopa saman päivän aikana. Lainahakemukset käsitellään joka tapauksessa aina mahdollisimman nopeasti. Jos hakemus on puutteellinen, viivästyy käsittely koska puuttuvia tietoja joudutaan hakijalta kysymään.

  Luottoraha

Maksuaikaa sen verran kuin tarvitset

Lainaa maksetaan takaisin oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan. Maksuaika kannattaa sovittaa itselle sopivaksi siten, että kuukausierät pysyvät maltillisena lainasumasta riippumatta. Laskurilla voit tarkistaa suuntaa-antavan kuukausierän määrän, mutta lopullinen summa on hyvin useasti asiakaskohtaista ja lopullisiin kuluihin vaikuttavat monet eri seikat. Kuluihin vaikuttavat mm. valittu lainapalvelu, lainasumma, laina-aika, oma taloudellinen tilanne ja niin edelleen. Kulut selviävät aina luottosopimuksesta ja sopimukset kannattaakin lukea aina huolellisesti läpi ennen allekirjoitusta.

Yhdistele pikavipit

Zmartan avulla onnistuu myös nykyisten pienien pikavippien yhdistäminen. Jos avoimena on useita kalliita vippejä, laske niiden summat yhteen kuluineen ja tee summaa vastaava lainhakemus Zmartalle.