Lainaa 100€

Tältä sivulta löydät kaikki luotettavien suomalaisten lainapalveluiden tarjoamat 100 euron lainat. Tutustu, vertaa ja valitse sopivin luotontarjoaja alla olevasta listasta. Kun tarvitaan lainaa 100 euroa, kannattaa kääntyä pikavippien tai tililuottojen puoleen. Näistä palveluista saat nopeasti tarvitsemasi pienen lainan. Pientä luottoa hakiessasi saat luottopäätöksen heti, ja lainan siirtyminen tilille vie sekin vain vähän aikaa. Vipit ovat siis nopea tapa rahoittaa yllättävät menot.

Mitkä ovat 100 euron lainan vaatimukset?

Voit saada lainaa 100€, jos olet luottokelpoinen, 18 vuotta täyttänyt suomalainen. Pikavipit myönnetään pääasiassa luottokelpoisuuden perusteella, eli lainan myöntämiselle ei ole estettä, jos hakijan luottotiedot ovat puhtaat. Jos kyse on suuremmasta lainasta tai tililuotosta, saatetaan selvittää myös hakijan tulotasoa. Hakijan taloustietoja kysymällä selvitetään, riittävätkö hakijan tulot lainan takaisinmaksuun vai onko vaarana, että lainan ottaminen johtaa ylivelkaantumiseen. Jos ylivelkaantumisen riski on merkittävä, ei lainaa myönnetä.

100€ lainan takaisinmaksuajat ja kulut

100 euron lainan voi saada jopa vuoden maksuajalla, ja lyhimmät maksuajat ovat yleensä parin viikon tienoilla. Kuukausi tai puolitoista kuukautta on melko tyypillinen maksuaika. Jos voit maksaa takaisin jo kahdessa viikossa tai kuukaudessa, saat todennäköisesti lainasi varsin edullisesti. Kun haluat lainaa 100 euroa, varaudu maksamaan korkokuluja noin 15 – 25 euroa. Lainan hinta riippuu kuitenkin muun muassa maksuajasta ja lainan tyypistä eli siitä, onko kyseessä vippi, tililuotto vai kulutusluotto.

Mistä ja miten 100 euron lainaa saa?

Miten haetaan lainaa 100 euroa? Ensin tulee löytää sopiva lainapalvelu. Lainapalvelun tulee ensinnäkin tarjota luottoja ikäisillesi henkilöille. Ikärajaan joutuu kiinnittämään huomiota lähinnä silloin, jos on nuori aikuinen, mutta joissakin vippipalveluissa on myös yläikäraja. Lisäksi lainapalvelun tulee tarjota haluamaasi lainasummaa sellaisella maksuajalla, josta pystyt suoriutumaan. Jos kahden viikon maksuaika tuntuu tiukalta, hae mieluummin hieman liian pitkä laina-aika kuin liian lyhyt. Jos et tiedä, saatko koko lainan maksettua takaisin eräpäivänä, voit harkita tililuottoa, sillä sen avulla saat joustoa maksuaikaan. Sopivan lainapalvelun löydyttyä täytä lainahakemus. Hakemus voi olla lyhyt, eli vain henkilötiedot kysytään, tai pidempi, jossa kysytään myös taloustietoja. Tietojen täyttämisen jälkeen tai joissain tapauksissa ennen sitä varaudu tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla. Sen jälkeen saat heti alustavan luottopäätöksen. Jos päätös on myönteinen, voit edetä tekemään luottosopimuksen. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen lainapalvelu maksaa 100 euron lainan tilillesi.