Lainaa 300€

Toisinaan on tarpeen ottaa lainaa 300 euroa. Rahan tarpeella on joskus todellinen kiire, joten on otettava pikavippi. Katso tältä sivulta parhaat 300 euron lainat. Pikavipit ovat luottoja, joissa sekä lainapäätös että varsinainen rahasumma tulevat todella nopeasti. Kun tilaat pikavipin, sinun ei taatusti tarvitse odotella rahojasi kauan. Kolmella sadalla saa vaikkapa polkupyörän, silmälasit tai kahvinkeittimen rikkoutuneen tilalle.

Mitkä ovat vaatimukset 300€ lainalle?

Lähes kuka tahansa suomalainen voi saada lainaa 300€, mutta muutamia kriteereitä tietysti on. Myös lainapalvelusta riippuu, kuinka tiukkoja kriteereitä lainaajille on asetettu. Ensinnäkin hakijan tulee aina olla täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt. Vielä 18-vuotiaanakaan ei välttämättä saa kaikkia vippejä, sillä joissakin palveluissa ikäraja on jopa 25 vuotta. Täysi-ikäisille löytyy kuitenkin useita vippipaikkoja. Jotta voi hakea lainaa suomalaisesta pikavippipalvelusta, täytyy asua vakituisesti Suomessa. Hakijalla on siis oltava vakituinen osoite, joka sijaitsee Suomessa. Osoitteen on löydyttävä väestötietorekisteristä. Osa lainapalveluista edellyttää, että heidän asiakkaansa ovat Suomen kansalaisia, osalle riittää, että hakijan oleskelulupa Suomessa on kunnossa.

Tarkista lainapalvelun lainahedot

Jos asia koskee sinua, tarkista lainapalvelun luottokriteereistä, voitko saada lainaa 300 euroa. Jos asut vakituisesti ulkomailla, voit ehkä saada pikalainaa paikallisesta pikavippipalvelusta. Pikavippejä ja niiden kaltaisia luottoja on tarjolla hyvin monessa maassa. Esimerkiksi Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa pikavipit ovat yleisiä.

Edes 300 euron lainaa ei saa, jos on maksuhäiriömerkintä

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei ole mahdollista saada lainaa 300 euroa pikavippipalvelun tai muun netin lainapalvelun kautta. Maksuhäiriöisenä voit mahdollisesti saada vakuudellista lainaa. Jos taloudessasi on vakavia ongelmia, kannattaa kuitenkin tosissaan pohtia, onko minkäänlaisen lainan ottaminen järkevää. Heikossa rahatilanteessa laina voi joskus edistää asioiden hoitamista, mutta se saattaa myös vaikeuttaa elämää entistä pahemmin.

300 euron lainoja myönnetään lähes jokaisesta lainapalvelusta

Käytännössä kaikki pikavippipalvelut ja tililuottopalvelut sekä osa kulutusluottopalveluista myöntää 300 euron lainoja. Se on hyvin yleinen ja usein tarvittu lainasumma, joten sitä on myös hyvin saatavilla. 300 euron vipeissä ja luotoissa on erittäin hyvin valinnanvaraa, joten voit poimia parhaat lainatarjoukset. 300 euron luottoja voit saada varsin kohtuulliseen hintaan etenkin, jos et tarvitse usean kuukauden mittaista maksuaikaa. Lainan voi saada uutena asiakkaan jopa ilmaiseksi. Pienen luoton hankkiminen on erittäin helppoa ja nopeaa.