Lainaa 200€

200 euron laina on todella yleinen pienen luoton määrä, joten voit saada sen lähes mistä tahansa pikavippiä tai tililuottoa tarjoavasta palvelusta. Katso palvelut alta. Parilla sadalla eurolla saa hoidettua monenlaisia pieniä asioita, vaikkapa ostettua ruokaa vähän pidemmäksi aikaa tai maksettua pienemmät laskut pois. Tarve ottaa lainaa 200 euroa saattaa syntyä helposti, jos kohtaa täysin odottamattomia menoja, kuten kodinkoneen tai silmälasien rikkoutumisen, tai rahat ovat muusta syystä lopussa.

Kuka voi hakea 200 euron lainaa?

Henkilölle voidaan myöntää lainaa 200 euroa, jos hän on täysi-ikäinen, asuu vakituisesti Suomessa ja on luottokelpoinen. Usein eduksi on myös se, jos hakijalla ei ole ennestään monia pikavippejä tai muita luottoja ja hän on hoitanut aiemmat lainojen maksut mallikkaasti. Pikavippifirma ei välttämättä myönnä uutta lainaa, jos aiemmissa maksuissa on ollut myöhästymisiä tai muita merkittäviä ongelmia. Lainapalvelu saattaa myös arvioida hakijan muiden velkojen määrää ja kieltäytyä luoton myöntämisestä, jos avoimia pikavippejä on paljon jo ennestään.

Varmista, että pysyt maksamaan 200€ lainan takaisin maksuajan puitteissa

Jos tilaat lainaa 200 euroa pikavippipalvelusta, päätät lainan maksuajan etukäteen. Maksuajoissa ei välttämättä ole valinnanvaraa, vaan lainapalvelu saattaa tarjota ainoastaan yhtä maksuaikaa. Näet myös etukäteen, paljonko pikavippi tulee maksamaan ja mitkä ovat kuukausierät. Selkeys onkin yksi pikavippien eduista. Toki joissakin pikavipeissä on mahdollista myös pidentää laina-aikaa, mutta se lisää vipin kuluja.

Tililuotto voi toimia vararahastona

Myös tililuottopalveluista voi tilata pieniä lainoja, vaikka luottoraja olisikin huomattavasti korkeampi. Tililuottopalvelusta otettaessa 200 euron laina voi tulla jopa halvemmaksi kuin pikavippipalvelusta. Hintoja kannattaakin vertailla ennen tilaamista. Tililuoton tai joustoluoton etuna on, että maksuaikaa ei tarvitse päättää etukäteen. Kun eräpäivä koittaa, maksat joko ennalta määritellyn minimilyhennyksen (esimerkiksi 50 euroa), koko lainan tai jotain niiden väliltä. Kätevää on, että maksun määrää voi säädellä oman rahatilanteen mukaan. Tililuottopalvelussa voit myös tehdä niin, että otat lainaa 200 euroa ja myöhemmin lainaat vielä lisää. Pikavippipalvelussa tämä ei ole mahdollista, sillä koko laina on maksettava takaisin, jotta voit ottaa uutta. Joustavuuden takia tililuoton kulujen ennustaminen on kuitenkin hankalampaa kuin pikavipin, ja kulut voivat kasvaa melko suuriksi, jos venytät maksamista pisimmälle mahdolliselle maksuajalle.