fellowfinance1 1

Fellow Finance

Fellow Finance yhdistää vertaislainapalvelun avulla lainantarvitsijat lainan tarjoajiin. Palvelussa on mukana sekä sijoittajia tai lainaajia. Jos tarvitset luottoa, käänny siis Fellow Financen puoleen.

Jatka lukemista
2

Fixura

Fixura on vertaislainapalvelu jonka kautta on mahdollista hakea lainaa 2000 tai jopa 10 000 euroa. Vertaislainaaminen ei juurikaan eroa normaalista pikalainasta tai kulutusluotosta.

Jatka lukemista
aasa1 4

Aasa

Aasa on luotettava lainapalvelu jonka kautta on mahdollista saada 2000 – 5000 euron arvoisia pikalainoja. Aivan pienimpiin rahantarpeisiin palvelu ei siis sovellu, vaan lainat soveltuvat muutaman tuhannen euron rahantarpeisiin.

Jatka lukemista
lainasto1 5

Lainasto

Lainasto tarjoaa kahdenlaista luottoa, tililuottoa ja pikalainaa. Voit siis valita tarpeisiisi parhaiten sopivan lainaamistavan. Jos tarvitset vain yhden kertalainan, etkä usko tarvitsevasi lähiaikoina enempää, yksittäinen pikalaina sopii sinulle. Jos taas kaipaat luottokortin korviketta tai et ole varma, pitääkö sinun nostaa ensimmäisen vippisi lisäksi pian lisälainaa, on tililuotto luultavasti sinulle paras ratkaisu.

Jatka lukemista
suomilimiitti1 7

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa edullista lainaa 10 – 2000 euroa. Uudet asiakkaat saavat todella mahtavan edun, sillä palvelu tarjoaa ensilainaajille täysin nostokuluttoman lainan 1000 euroon saakka! Ensilainaajat saavat siis jopa 60 vuorokautta […]

Jatka lukemista
vivus 11

Vivus

Vivus.fi tarjoaa luotettava pikalainaa asiakkailleen. Palvelun tarjoamat luotot ovat niin sanottuja joustoluottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalle myönnetään 2010 euron arvoinen luottoraja.

Jatka lukemista
Ostosraha 12

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa asiakkailleen edullista lainaa 400 – 3000 euroa. Maksuaikaa on tarjolla jopa 60 kuukautta ja laina-ajat vaihtelevat sen mukaan kuinka paljon lainaa ottaa. Esimerkiksi pienimmälle mahdolliselle 400 euron vipille maksuaikaa on saatavana maksimissaan 24 kuukautta.

Jatka lukemista
nopsalaina1 13

Nopsalaina

Haaveiletko rahoituksesta, jolla saat toteutettua ison remontin tai uuden auton, veneen tai moottoripyörän hankinnan? Vai pohditko luottojen yhdistämistä isomman kulutusluoton avulla? Nopsalaina on lainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja 2000 eurosta 20 000 euroon asti, joten monenlaisten tarpeiden toteutukset onnistuvat Nopsalainan luottoratkaisuiden avulla.

Jatka lukemista
halino1 16

Halino

>Halino tarjoaa asiakkailleen täysin vakuudetonta lainaa satunnaiseen rahantarpeeseen. Yksin haettaessa lainasummat ovat 100 – 3000 euroa ja jos lainaan hankkii yhteishakijan, on maksimisumma tällöin mukavat 6000 euroa.

Jatka lukemista
freedomrahoitus1 17

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoituksen kautta hankit parhaan mahdollisen lainatarjouksen 500 – 40 000 euron lainarahalle. Maksuaika on asiakkaan itse valittavissa 1 – 15 vuoden ajalle. Palvelu ei siis lainaa rahaa itse, vaan se välittää asiakkaittensa lainahakemukset niille yhteistyökumppaneilleen, jotka voivat hakemustasi vastaavaa lainaa sinulle tarjota.

Jatka lukemista
everyday 19

Everyday

Everyday tarjoaa näppärän tavan lainata rahaa joustavasti. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan, josta voit nostaa pikavippiä aina tarpeesi vaatiessa. Maksat kuluja ainoastaan käyttämästäsi luotosta, joten et joudu maksamaan kiinteitä […]

Jatka lukemista
etua 22

Etua

Etuan kautta hankit edullista lainaa vähällä vaivalla. Kotimainen Etua on riippumaton lainanvälityspalvelu ja se on toiminut lainamarkkinoilla kohta 10 vuoden ajan. Palvelu etsii parhaat lainatarjoukset jopa 500 000 euron summaan saakka.

Jatka lukemista
cashbuddy 24

Cashbuddy

CashBuddy tarjoaa rahoituspalveluja ja pikaluottoa. Luottoa voi hakea jopa 3000€. Myös pitkä takaisinmaksuaika on mahdollista saada eli luottoa voi maksaa takaisin viiden vuoden ajan tarvittaessa.

Jatka lukemista
credigo logo 25

Credigo

Credigo tarjoaa selkeitä lainaratkaisuja ja rahoituspalveluja luottokelpoisille 20-vuotiaille, jotka asuvat Suomessa. Credigon myöntämän lainan maksimimäärä on 2500€ ja laina-aika pisimmillään voi olla viisi vuotta. Mitään muita kuluja korkoja lukuun ottamatta asiakas ei tule maksamaan lainasta.

Jatka lukemista
bigbank1 26

Bigbank

Jos tarvitset suurta kulutusluottoa, tee tuttavuutta Bigbank-lainapalvelun kanssa. Bigbank tarjoaa luottoja 2000 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Täytä hakemus vaikka samantien!

Jatka lukemista
zmarta1 27

Zmarta

Zmartan lainapalvelussa kilpailutat kaikki lainat. Palvelun avulla hankit parhaan ja halvimman mahdollisen lainatarjouksen. Zmartan kautta löytyy todella paljon täysin vakuudettomia luottoja. Näihin lainoihin ei tarvitse siis hankkia lainkaan vakuuksia tai takaajia!

Jatka lukemista
lendo1 28

Lendo

Lendo lainaa rahaa asiakkailleen jopa 20 000 euron verran ja laina-aikaa on saatavana oman tarpeen mukaan aina 15 vuoteen saakka. Luotettava Lendo etsii lainaa tarvitseville asiakkailleen parhaan lainavaihtoehdon yhteistyökumppanien joukosta.

Jatka lukemista
risicum 29

Risicum

Risicum tarjoaa asiakkailleen lainaa. Tarjolla on 50 – 2050 euron arvoinen joustolaina tai 500 – 1000 euron arvoinen kertalaina. Luoton hakeminen on äärimmäisen helppoa ja joustavaa. Lainatun rahasumman saa käytännössä […]

Jatka lukemista