Lainaa 10000€

10000 euron laina on yksi suurimmista lainasummista, joita voi hakea netin kautta. Usein näin suuria luottoja haetaan pankista, mutta voit hakea kulutusluottoa myös netistä, jolloin lainaasi ei vaadita vakuuksia eikä sitä varten tarvita myöskään takaajaa. Katso alta parhaat lainatarjoukset 10000 euron luotolle. Netistä hakemalla saat nopeasti lainatarjouksen, ja voit tarkastella lainan ehtoja ja hintatietoja kotona omassa rauhassasi, ennen kuin teet lopullisen päätöksen, otatko luottoa vai et.

10000 euron laina kannattaa harkita tarkkaan

Kun ollaan ottamassa lainaa 10000 euroa, on yleensä tehty suuria päätöksiä omasta elämästä ja taloudesta. On ehkä päätetty, että nyt teetetään se kauan haaveiltu keittiöremontti tai ostetaan vene. Tällaiset päätökset tehdään usein yhdessä perheen tai puolison kanssa. Siksi onkin hyvä, että voit hakea lainaa 10000 euroa yhdessä puolisosi kanssa. Näin suuret netistä haettavat lainat vaativat joskus rinnakkaishakijan, joka on päähakijan kanssa yhteisesti vastuussa siitä, että laina tulee maksetuksi. Yleensä tällaiset lainat maksetaan puoliksi tai pariskunnan oman sopimuksen mukaan, mutta on kuitenkin syytä muistaa, että kumpikin osapuoli on velvollinen maksamaan koko luoton, jos toinen osapuolista ei siihen jostakin syystä kykenekään. Toisaalta luotto tulee yleensä muutenkin halvemmaksi rinnakkaishakijan kanssa.

Voit hakea myös yhdistelylainaa

Yksi syy ottaa suuri laina on luottojen yhdistäminen ja velkojen järjestäminen. Velkojen järjestelyyn voi olla syytä, mikäli on kertynyt pikavippiä, kulutusluottoa, luottokorttivelkaa tai muita vastaavia velkoja enemmän kuin velallinen pystyy hallitsemaan. Velkojen hoitamiseen voidaan käyttää niin sanottua järjestelylainaa. Jos velkoja on esimerkiksi 10000 euron edestä, hakee velallinen lainaa 10000 euroa ja maksaa tällä lainalla saman tien pois kaikki aiemmat vipit ja luotot. Mitä hyötyä tästä järjestelystä on? Pääasiallinen hyöty on, että on helpompi lyhentää vain yhtä lainaa kuin jopa kymmeniä eri lainayhtiöiltä otettuja luottoja. Usein järjestelylainalla myös säästää luottokustannuksissa.

Laina on syytä vertailla ja kilpailuttaa

Mikäli suunnitelmissasi on jokin 10 000 e lainaa vaativa meno, tutustu välittömästi lainapalveluiden ja lainojen kilpailutuspalveluiden valikoimaan. Lainahakemus kannattaa tehdä, vaikka ei olisi vielä varma, aikooko lainaa todella hakea, sillä ainoastaan sillä lailla saa henkilökohtaisen lainatarjouksen ja varman arvion luoton lopullisesta hinnasta.