Lainaa 1500€

Onko 1500 euroa se määrä lainaa, jota olet vailla juuri nyt? Palvelumme avulla löydät takuulla tarvitsemasi lainan. Katso vertailu tältä sivulta ja hae tarpeisiisi sopivinta luottoa. 1500 euroa on monien ihmisten kuukausipalkkaa vastaava määrä rahaa, ja sillä saa tehtyä monenlaisia asioita. Jotkut ottavat luoton saadakseen tehtyä kotona kauan suunnitellun remontin, toiset taas tarvitsevat sitä, jotta saavat hankittua auton tai muun kulkuvälineen. Saatetaanpa lainaa ottaa lomalle lähtöä vartenkin. Lainan hakemisen kannalta ei kuitenkaan ole juuri väliä, mihin tarkoitukseen aiot vippisi käyttää.

1500 euron lainaa voi hakea mihin tarkoitukseen vain

On mahdollista hakea lainaa 1500 euroa, jotta saa maksettua pois pikavipit, tililuotot, luottokorttivelat tai muut pienet velat, joita on päässyt kertymään useita. Joskus isomman kulutusluoton korkokulut ovat pieniä luottoja edullisemmat, joten kannattaa ottaa isompi laina ja maksaa pienet sillä pois.

Menettele vastuullisesti laintatessasi

Lainan maksaminen toisella lainalla voi olla tarpeen silloinkin, jos kaikkien vippien eräpäivä lähestyy, eikä rahaa maksamiseen ole. Tällaisessa tilanteessa kannattaa kuitenkin ottaa lainaa 1500 euroa vain varovaisen harkinnan jälkeen, sillä voit ajautua pahaan velkakierteeseen, jos joudut aina ottamaan uutta luottoa saadaksesi edellisen maksetuksi takaisin. Jos huomaat olevasi velkakierteessä tai ajautumassa sellaiseen, suosittelemme ottamaan mahdollisimman nopeasti yhteyttä velkaneuvojaan.

Tarkista lainan korot ja muut kulut ennen hakemista

Lainoista ja kulutusluotoista peritään aina korkoa ja mahdollisesti muitakin kuluja, kuten avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja. Muista ottaa kaikki maksut huomioon, kun arvioit, paljonko laina tulee maksamaan tai kun vertailet eri luottoja. Yleensä lainapalveluiden sivuilla on hyvät lainalaskurit, joista näet, paljonko lainan kokonaiskulut ovat. Viimeistään lainatarjouksesta tulee selkeästi ilmetä lainan kokonaiskulut, todellinen vuosikorko sekä kuukausierän koko.

Ota vain sen verran lainaa kuin todella tarvitset

Joissakin lainapalveluissa voit valita lainasummasi 10 euron tai jopa yhden euron tarkkuudella, joskin yleisintä lienee, että tarjolla on ennalta määritettyjä lainasummia esimerkiksi 100 euron tai 500 euron välein. Jos tarvitsemasi lainan määrä on erittäin tarkka, esimerkiksi 1425 euroa, voit harkita, otatko lainaa 1500 euroa vai tilaatko luottosi sellaisesta firmasta, josta saat tasan sen, mitä tarvitset. Kun lainaat tasan tarvitsemasi summan, et tietenkään maksa yhtään ylimääräistä korkoa rahasta, jota et tarvitse. Liian suurta lainaa ei kannata ottaa, sillä kaikki lainaraha on maksullista.