Risicum

banner 16433 1

Risicum tarjoaa asiakkailleen lainaa. Tarjolla on 50 – 2050 euron arvoinen joustolaina tai 500 – 1000 euron arvoinen kertalaina. Luoton hakeminen on äärimmäisen helppoa ja joustavaa. Lainatun rahasumman saa käytännössä heti tilille. Olipa lainatyypin valinta kumpi tahansa, on maksuaikaa luvassa varmasti riittävästi jotta kuukausierät pysyvät maltillisina. Lainaa on mahdollista hakea kun ikähaitari osuu 20 – 75 vuoden välille.

Risicum lainaa kunhan luottotiedot ovat kunnossa

Hakijan on oltava vakituisesti Suomessa asuva luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Henkilöllisyys on varmistettava Risicumin hyväksymällä tavalla ja omista tuloista on annettava selvitys. Lainaa hakevan henkilön talous tulee olla tasapainossa eikä luottotiedoissa saa olla merkintöjä. Säännöllisiä tuloja on oltava riittävä määrä, jotta lainaa voidaan myöntää. Palvelu ei ilmoita sivuillaan mikä on riittävä määrä, mutta summa lienee riippuvainen myös muista taloustiedoista, kuten avoimena olevista luotoista ja lainoista sekä muista kuluista joita on.

Palkkakuitti riittää tai käytä Instantoria

Tuloselvityksen voi tehdä perinteiseen tapaan toimittamalla kopiot palkkakuiteista tai tiliotteista viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Vaihtoehtoinen ja suositeltavampi tapa on käyttää ilmaista Instantor-palvelua jota käyttämällä tositteita ei ole tarvetta lähettää. Instantor tarkistaa tulo- ja taloustiedot automaattisesti, luotettavasti ja nopeasti. Jos lainatuotteeksi valitaan käyttöluotto, on myönnettävä luoton suuruus 2050 euroa. Lainaa on mahdollista käyttää oman tarpeen mukaan 50 – 2050 euron väliltä. Joustolaina on todella monipuolinen vaihtoehto sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat luottoa ja joustoa talouteen useasti. Käyttöluoton hankkimalla onnistuu mainiosti lainata esimerkiksi vain pieni 200 euron pikavippi. Jos laina tarvitsee vain 200 euroa, voi luottorajasta nostaa 200 euroa. Kuluja muodostuu vain siitä osasta luottoa, jonka nostaa käyttöön. Myös koko 2050 rahasumman voi nostaa kerralla käyttöön, mikäli rahantarve on suuri. Risicum Joustolaina sopiikin loistavasti mihin tahansa tarkoitukseen.

  Lendo

Risum tarjoaa nopean ja ilmaisen lainahakemuksen

Risicumin lainoja haetaan kätevästi suoraan netistä. Mieti, tarvitsetko lainan kertaalleen vai onko tarvetta hankkia joustavampi vaihtoehto ja hae joko kertalainaa tai joustavaa lainaa. Eräpäiväksi voi valita kuukauden 15. tai viimeisen päivän. Eräpäivä kannattaa valita sen mukaan, jolloin tietää että tilillä on varmasti rahaa maksaa luoton maksuerä pois. Palkkapäivä on usein juuri kuun puolivälissä tai loppukuusta, joten eräpäivä kannattaa valita sen mukaan.

Risicum lainan kulut

Otetusta lainasta on maksettava kuluja. Joustolainan kulut muodostuvat vuotuisesta 29%:n nimelliskorosta sekä 12,5%:n nostopalkkio. Lisäksi jokaisesta laskusta peritään 4,90 euron suuruinen laskutuslisä jokaisesta laskusta. Kertalainan kulut muodostuvat 24,5%:n vuotuisen nimelliskoron lisäksi 9,25%:n suuruisesta nostopalkkiosta. Hae nyt luotettava Risicum joustolaina tai kertalaina ja saat rahaa nopeasti käyttöösi edullisilla kuluilla.